Lasere antiacnee

lasere antiacnee - atc skinmed

Terapiile laser au revoluționat tratamentul acneei, fie că vorbim de leziunile inflamatorii din acneea activă, fie că vorbim despre cicatrici, indiferent de forma acestora.

Asociate unui tratament medicamentos adaptat, grăbesc procesul de vindecare și îmbunătățesc considerabil rezultatele, având un rol important în managementul acestei afecțiuni.

ClearSkin

  • se adresează pacienților cu acnee comedoniană, inflamatorie și cicatrici/semne postacnee. Este eficient în reducerea hiperseboreii, a comedoanelor închise și deschise, a dimensiunii porilor și a leziunilor inflamatorii de acnee. Micro-pulsurile de energie cauzează microinjurii ale colagenului de la nivelul dermului, provocând o reacție de vindecare, cu sinteză de colagen și elastină, corectând cicatricile postacnee, petele pigmentate, pete eritematoase, pori dilatați.
clearskin - skinmed

ClearLift

  • se adresează pacienților ce prezintă cicatrici postacnee, hiperpigmentare postinflamatorie, pori dilatați. Este un laser non ablativ, ce ajută la regenerarea pielii prin stimularea producției de colagen și reînnoire celulară, cu ajutorul undelor de șoc acustic, fără timp de recuperare – “lunchtime procedure”. O procedură complet nedureroasă, ce nu afectează epidermul și nu necesită anestezie, cu rezultate importante după o serie de 4-6 ședințe.
clearlift - skinmed

Laser  CO2

  • se adresează pacienților ce prezintă cicatrici postacnee – cicatrici atrofice vechi, hiperpigmentare, cicatrici hipertrofice, pori dilatați. Se efectuează după anestezie topică sub formă de cremă. Crează microinjurii sub formă de „coloane” perpendiculare pe straturile pielii, ce au ca efect regenerarea tegumentului, cu sinteză de colagen și elastină. Necesită timp scurt de recuperare (5-7 zile) și un număr de 2-4 ședințe, în funcție de necesitățile individuale ale pacientului.

Mesaje recomandate