Laserul Clear Lift – terapie de reîntinerire fără injecții

clearlift - skinmed
Ani la rând, terapiile de reîntinerire a feței au avut la bază proceduri injectabile.

“E momentul să lăsăm la o parte durerea și injecțiile, acolo unde nu sunt cu adevărat necesare”, spune dr. Amalia Anghel, medic primar dermatolog, în timp ce arată spre cele mai recente achiziții ale clinicii SKINMED®, din București.

Este vorba de câteva aparate laser, cele mai moderne în domeniu și singurele aprobate în SUA pentru a fi folosite în scop medical pentru proceduri antiaging.

“Tratamentele cu laser ClearLift și ClearSkin sunt, în acest moment, vedetele clinicii noastre, deoarece efectul obținut este superior alternativelor injectabile și mult mai durabil în timp, bazându-se pe un proces natural de reîntinerire“, adaugă dr. Anghel.

Reîntinerirea, bazată pe Clear Lift, este un proces gradual, în care efectul de llifting și de creștere a elasticității se văd pe parcursul a câtorva săptămâni, fiind recomandate minimum 4 ședințe, la fiecare 4 săptămâni. 

E important să vă programați ședințele de rejuvenare la intervale de o lună, astfel încât rezultatele terapiei să se suprapună peste procesul natural de remodelare facială, turoverul epidermic și sinteza fibleor dermice de colagen și elastină. 

După ce se efectuează numărul recomandat de sesiuni, în funcție de nevoile pacientei, este de dorit ca, după 6 luni, să se realizeze o ședință de întreținere.

Clear Lift reduce dimensiunea porilor și ridurile fine de pe față și gât,  fiind utilizabil chiar și pe zonele sensibile.

Astfel, majoritatea pacientelor aleg să își trateze toată fața pentru a da timpul înapoi. Cele mai multe lasere nu pot fi folosite pe zona din jurul ochilor, dar ClearLift poate ajuta aceasta zonă să își recapete tinerețea.

Poate fi folosit pe pleoapa inferioară, pe șanțurile nazolabiale, pe ridurile marioneta, pe gât, decolteu sau chiar pe fața dorsală a mâinilor. 

Tehnologia ClearLift acționează în țesutul subcutanat, la aproximativ 3 mm sub piele și stimulează producerea colagenului fără a afecta epidermul.

Este un laser diferit comparativ cu platformele precedente bazate pe efect caloric, acesta se bazează pe efect mecanic, unde de șoc transmise direct în profunzime, epiderm profund și/sau derm, în funcție de efectele pe care le țintim.

Acestea stimulează procesele noastre proprii de sinteză activă. Are o mare versatilitate corectând o serie de tulburări la nivel epidermic sau dermic, precum cicatrici, modificări de textura, pori dilatați, cicatrici. 

Tehnologia permite adaptarea distanței focale pentru a penetra pielea la nivelul dorit, lăsând epidermul superficial integru, pielea se poate înroși ușor, eritem ce se remit rapid, în maximum 30 minute.

ClearLift reprezintă cea mai modernă tehnologie de rejuvenare a pielii și tratare a cicatricilor, prin stimularea producției intrinseci de colagen cu ajutorul laserului. Folosită în special la nivelul feței și gatului, ClearLift combina energia laser nonablativă YAG cu tehnologia Pixel Q Switch 1064nm, pentru a reda pielii elasticitatea pierdută în timp, astfel încât volumul facial să devină, din nou, mai estetic. 

Este o tehnologie ALMA LASERS, lider mondial în domeniul laserelor medicale, adaptată platformei Harmony.

Sursa articol: eva.ro

Mesaje recomandate