Laserul medical – singura metodă pentru epilarea definitivă

epilare definitiva - soprano ice platinum - skinmed

Poate ați văzut reclamele pentru epilarea definitivă la prețuri foarte mici. În clinica SKINMED® ne informăm pacienții pentru a deosebi miturile de realitate și le prezentăm știința care stă în spatele a ceea ce popular este denumită “epilare definitivă”, deoarece termenul a ajuns să fie folosit, în special, de către saloanele de cosmetică, deși face referire la o procedură eminamente medicală.

Laserul și epilarea

Termenul de epilare laser este, de fapt, cel care ar trebui să îi intereseze pe pacienții care caută o soluție de lungă durată pentru îndepărtarea părului. Cum, de asemenea, ar trebui să fie informați că epilarea laser trebuie efectuată într-o clinică dermatologică, deoarece acest aparat este unul medical, din punctul de vedere al tehnologiei folosite.

Folosirea lui în cabinetele cosmetice îi expune unor riscuri suplimentare.

epilare definitiva - soprano ice platinum - skinmed

Soprano Ice Platinum este tehnologia laser de ultimă generație, apreciată la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității. Aparține portofoliului ALMA LASERS, o companie lider, cu renume mondial, în domeniul tehnologiilor medicale și permite practicienilor să trateze un portofoliu larg de pacienți în orice sezon.

Ce înseamnă o ședință de epilare laser?

Procedurile sunt rapide, uşoare, lipsite de durere şi confortabile pentru pacient, asigurând cele mai bune rezultate clinice.

Soprano Ice Platinum combină trei lungimi de undă diferite și este eficient pentru toate tipurile de piele. Tehnologia Alexandrite în mediu solid asigură absorbția maximală a undei laser la nivelul folicului pilos, permite tratamentului pentru toate tipurile de pilozitate (inclusiv păr subțire şi blond) și toate fototipurile cutanate (incluzând pielea bronzată/de culoare închisă).

Fără durere

Tehnologia ICE asigură contactul rece simultan şi constant. Tehnologia ICE este o metodă avansată de răcire, foarte eficientă în timpul tratamentului şi cu efect îndelungat. Brevetul ICE tech pentru safirul special încorporat minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în dermă unde țintim foliculii piloși. Tehnologia specială de răcire creşte confortul pacientului, procedura fiind nedureroasă.

epilare definitiva - soprano ice platinum - skinmed

Dovezi medicale

Tehnică virtuală, lipsită de durere (denumită SHR) este singura metodă clinică utilizată pentru îndepărtarea pilozității, lipsită de durere, cu recunoaștere la nivel mondial; este o metodă unică de încălzire graduală, extrem de eficientă în fotocoagularea papilei dermice, cu efecte durabile în timp, ce previne agresiunea asupra țesuturilor înconjurătoare; în același timp ”ICE” răcește suprafața pielii, prevenind arsurile superficiale și senzația de durere.

Eficient și pe piele bronzată

Laserul Soprano Ice Platinum acționează într-un mod unic asupra melaninei, permițând efectuarea tratamentelor în oricare perioadă din an și inclusiv pe tegumentul bronzat. Mai mult, expunerea la soare este mult mai puțin agresivă după un tratament SHR.

Siguranță dovedită

Numeroase studii clinice au demonstrat că SHR este cea mai sigură procedură LASER pentru îndepărtarea pilozității, inclusiv pentru fototipurile închise la culoare/pielea bronzată, care sunt foarte sensibile la căldura utilizată în aceste terapii.

Papila dermică nu este coagulată printr-un singur impuls cu energie mare cum se întâmplă pentru marea majoritate a tehnologiilor, ci printr-o serie de impulsuri repetitive cu energie mică.

Această metodă reduce riscul de arsură epidermică, permițând creșterea graduală a temperaturii până la pragul de eficiență dorit și necesar distrugerii ireversibile a foliculului pilos.

epilare definitiva - soprano ice platinum - skinmed

Programările pentru ședințele de epilare laser se pot face atât la sediul SKINMED® CLINIC, din Piața Alba Iulia nr. 2 (lângă Banca Transilvania), la telefon 0786.356.361, fie on-line pe skin-med.ro

Mesaje recomandate