Masajul facial

masajul facial - cosmetologie - skinmed clinic

Descrierea: 

Masajul facial este o terapie placuta si relaxanta, cu multiple beneficii asupra tonusului si frumusetii pielii de la nivelul fetei, gatului si decolteului. 

Pe langa beneficiile oferite tenului, masajul facial ajuta si la obtinerea unei stari de bine generale, diminueaza stresul, durerile de cap, migrenele. 

Procedura necesita tehnici speciale si este indicat sa fie efectuata de catre specialist ca terapie separata sau in cadrul tratamentelor cosmetice.

Beneficiile procedurii:

Cat timp dureaza  o sedinta de masaj facial?

O sedinta de masaj facial dureaza 20 de minute, nu mai mult, in caz contrar efectele obtinute fiind la polul opus de cele dorite, prin suprasolicitarea tenului si muschilor de la nivelul fetei.

La ce interval de timp  pot face masajul facial?

Procedura de masaj facial poate fi facuta de 2-3 ori pe saptamana.

Cand nu este indicat  masajul facial?

Masajul facial nu poate fi facut in caz de ten cu acnee, psoriazis, eczeme, rani deschise. In aceste cazuri problemele tenului se pot inrautati. 

De asemenea procedura nu este indicata imediat dupa injectarile cu botox sau acid hialuronic.

Întrebări frecvente

Laserul Clear Skin are două acțiuni principale în tratamentul acneii active: 

• va reduce flora de tip Propionibacterium acnes prin alterarea membranei celulare bacteriene
• va reduce activitatea glandelor sebacee, acestea secretând sebuum în cantitate mai mică, mai fluid. 

La nivel clinic, aceste efecte se vor traduce prin reducerea hiperseboreii, a comedoanelor închise și deschise, a dimensiunii porilor și a leziunilor inflamatorii de acnee. 

În același timp, acele micro-pulsuri de energie cauzează microinjurii ale colagenului de la nivelul dermului, provocând o reacție de vindecare, cu sinteză de colagen și elastină, corectând cicatricile postacnee, petele pigmentate, pete eritematoase, pori dilatați și, în general, vor creea o piele mai fină, mai uniformă, mai estetică.

Clear Skin este un laser folosit în dermatologia estetică pentru mai multe tipuri de afecțiuni: acnee, cicatrici postacnee, pori dilatați, afecțiuni vasculare, hiperpigmentari.

Protocolul cuprinde o serie de 4-6 ședințe, spațiate la 2 săptămâni și pot fi integrate unor protocoale de tratament complexe.

O ședință de tratament durează 30 minute, nu necesită anestezie, senzația de obicei în timpul procedurii este căldură, ușoare înțepături.

Spre deosebire de alte tratamente pentru acnee (peeling chimic, laser CO2 fracționat, microneedling), pacientul se poate întoarce la activitățile zilnice pentru că pielea nu a fost afectată și nu are nevoie de o perioadă de vindecare.

Rezultatele se văd la 3-4 săptămâni de la începerea tratamentului.

Dacă doriți să vă programați, o puteți face prin formularul de mai jos:

Mesaje recomandate