Mezoterapia injectabilă – tratament și frumusețe la prețuri accesibile

mezoterapia injectabila - skinmed

Mezoterapia injectabilă este o metodă care țintește obținerea unui efect de întinerire a tenului cu păstrarea caracteristicilor estetice naturale ale pacienților. Ea va influența strict calitatea pielii, fără a produce modificări de volum și de expresivitate la nivel facial.

Practic, soluția este recomandată pacienților care doresc proceduri de întreținere, sau cu caracter preventiv, dar fără să apeleze la substanțe precum acidul hialuronic sau toxină botulinică.
mezoterapia injectabila - skinmed

Cum funcționează  mezoterapia?

Ea reprezintă o tehnică cu ac, neinvazivă și nedureroasă, efectuată manual (seringă cu ac foarte fin) sau instrumental (utilizând dispozitive special concepute – pen sau pistol).

Nu este obligatorie anestezia locală, se poate efectua în funcţie de suportabilitatea pacientului.

Aceasta presupune introducerea în tegument la nivel mezodermal, prin microinjecţii, a unui cocktail de substanţe, stabilit de medic în funcţie de nevoile și situaţia pacientului, conţinând vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, acid hialuronic, oligoelemente, etc.

Substanțele active sunt ingrediente naturale ale țesuturilor organismului esențiale funcționării acestora și care participă activ la metabolismul celular, inducând activarea unor căi metabolice:

  • stimulând procesul de reparare și multiplicare celulară;
  • inducând refacerea celulară, asigurând integritatea acestora și sănătatea țesuturilor;
  • acționând asupra unor nenumărate procese biologice importante în procesul de îmbătrânire cu reversibilitatea acestora.

Mezoterapia este folosită ca tratament în afecţiuni dermatologice/estetice precum: alopecia (căderea părului), celulita/adipozităţile localizate (lipoame), vergeturile, cearcănele, cicatrici post acnee sau terapia regenerativă a tegumentului de la nivelul feţei, decolteului sau dosul mâinilor.

Pentru fiecare dintre aceste probleme medicul curant întocmește un protocol terapeutic, cu descrierea substanţelor utilizate, numărul total al ședinţelor și periodicitatea acestora (spre exemplu în celulită sunt necesare 7-10 ședinţe la 7-10 zile, pentru regenerare epidermică 3-5 ședinţe la 2-4 săptămâni).

Este foarte important să se realizeze ședinţe de întreţinere la 6 luni-1 an. 

mezoterapia injectabila - skinmed
Prin mezoterapie se poate corecta laxitatea cutanată exagerată, datorită efectelor de remodelare importantă și inducerea/accelerarea procesului natural de sinteză a fibrelor de susținere, astfel pielea îți recapătă elasticitatea, fermitatea și tonicitatea, cu un veritabil efect de LIFTING.

Riscurile sunt minime, iar efectele adverse sunt reduse. Pot apărea mici vânătăi sau hematoame în zonele cu laxitate, roseaţă, durere locală, senzaţii de arsură, mâncărime sau o reacţie alergică minoră locală.

Dacă doriți să vă programați,  o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts