Microdermabraziunea – tratament facial util în cuperoză și acnee

microdermabraziunea - skinmed

Dermabraziunea reprezintă o exfoliere mecanică ale straturilor cutanate, uneori cu rezultate comparabile peelingului chimic superficial. În absența unei boli manifeste, microdermabraziunea este indicată (indiferent de tipul de piele) atunci când dorim să ameliorăm riduri și cicatrici fine sau când dorim să îmbunătățim aspectul general al tenului fără timp de recuperare.

De exemplu, înaintea unui eveniment social, unde dorim să avem un make-up ireproșabil, este recomandat un asemenea tratament pentru ca produsele folosite să se poată fixa și să reziste ore în șir.

Pentru microdermabraziune este utilizat un dispozitiv circular, abraziv, cu microcristale ce exfoliază pielea până în straturile profunde ale epidermului. Rezultatul constă într-un efect direct de exfoliere, cu ameliorarea leziunilor pigmentare, liniilor fine, cicatrici, etc. și indirect de stimulare profundă a straturilor cutanate.

Procedura are drept scop tratarea sau dispariția petelor pigmentare, a ridurilor fine, cicatricilor, porilor dilatați, modificărilor de textură.

Terapia durează în medie 30 minute, la sfârșitul acesteia pielea este eritematoasă (roșie) efect ce dispare în maxim 24 ore și este recomandat pacienților care nu dispun de foarte mult timp liber. Fiind o abraziune mai fină a pielii, pentru un rezultat satisfacator sunt necesare între 4 și 8 ședințe de tratament cu inteval de 2 săptămâni între ele.

Microdermabraziunea poate fi inclusă în cadrul unui protocol terapeutic complex (acnee), prin care îmbunătățim semnificativ afecțiunile discutate.

Vă așteptăm la sediul nostru din Piața Alba Iulia, Nr. 2, Sector 3, București!

Dacă doriți să vă programați, o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts