Mihai Berar, cel mai popular jandarm de la Exatlon

mihai berar exatlon testimonial - skinmed clinic bucuresti

Sunt un impatimit al sportului, merg la sala chiar si de 5 ori pe saptamana, uneori de doua ori pe zi. In plus munca mea implica mult efort fizic, tot felul de antrenamente, multa miscare. Dieta mea este pe baza de proteine si multe fructe si legume. 

Singurul rasfat pe care mi-l ofer, chiar daca trebuie sa fac un efort sa ajung saptamanal in Bucuresti, este terapia cu vacuum interminent, singura la nivel mondial care ofera atatea beneficii. 

Vorbim despre o terapie non-invaziva, fara risc de complicatii ulterioare, fara durere, care are ca scop prevenirea si tratamentul problemelor de circulatie sanguina periferica, fiind in acelasi timp si un valoros instrument de recuperare si energizare / oxigenare la nivel celular. Simt ca plutesc si ca mi se dubleaza forta dupa fiecare sedinta de Vacumed. 

Vreau sa-i multumesc in mod special dnei. Doctor Amalia Anghel, cea care are grija ca pielea mea sa fie in stare perfecta.

Dupa dermatoscopia pe care mi-am facut-o in cadrul clinicii Skinmed, cu ajutorul Fotofinder-ului, pentru evaluarea alunitelor de pe tot corpul, orice iritatie si orice problema o rezolv gratie telemedicinei, apeland online medicii din cadrul clinicii.

Recommended Posts