NAVI – cântăreață și compozitor

testimonial navi accent prime - skinmed clinic bucuresti

Am ales să fac remodelare corporală cu Accent Prime, un aparat-minune pe care l-am găsit la clinica SkinMed și care nu doar că topește grăsimea din profunzime cu ajutorul ultrasunetelor, dar folosește și radiofrecvența pentru a “netezi” și tonifia pielea, reducând laxitatea, vergeturile și celulita. 

Eu aveam o nesiguranță în zona brațelor, mi s-a părut mereu că nu au deloc o formă armonioasă, că păreau ultra-pufoase, oricât kilograme aveam și în orice poziție stăteam – bonus, am aflat la primul consult pentru Accent Prime că stângul era cu 0.7 cm mai “grăsuț” decât dreptul. 

După 6 ședințe cu Accent Prime, brațele mele sunt egale, mult mai suple și armonioase ca formă, iar în talie am scăpat de 7 cm, ajungând la 61 cm! Nu mi-aș fi imaginat vreodată că o să am o talie de fotomodel 🙂

Practic, eu sunt la greutatea dorită și cea stabilită de medicul meu (50 kg), iar tot ceea ce fac acum – mâncat sănătos, fitness, remodelare corporală – este ca să îmi ating potențialul maxim, să mă simt și să arăt atât de bine pe cât pot, să înfloresc cu totul și să mă bucur de look-ul meu în cei mai frumoși ani. 

După o parte îndelungată din viață în care am simțit că mă lupt cu corpul meu, acum mă simt în sfârșit în armonie și echilibru cu el – și îmi place maxim această stare.

Recommended Posts