Oboseala cronică

oboseala cronica ozonoterapia - skinmed clinic

Folosind ozonul, vom regla mecanismele biologice din corpul uman, care au avut de suferit din cauza stresului prelungit, a dietei inadecvate și a deprivării de somn.

Practic, pe parcursul a zece – douăsprezece ședințe de autohemoterapie majoră cu ozon, efectuate într-un interval de cinci pană la opt săptămâni, reglăm metabolismul dumneavoastră prin intermediul nivelului de antioxidanți, creștem activitatea sistemului imunitar prin inducerea unui stres ușor (mecanism similar ca acțiune cu principiul vaccinului) și îmbunătățim circulația periferică și oxigenarea organelor vitale.

Scopul este ca într-un timp relativ scurt, fără a vă afecta activitatea zilnică, să vă creștem posibilitatea de a tolera stresul, să vă redăm capacitatea de a va odihni noaptea, să vă limpezim gândurile. Într-un cuvânt, să vă facem să vă simțiți mai „plini” de energie!

Cum funcționează  ozonoterapia?

Se recoltează 100-150ml de sânge într-un kit special, steril, fabricat în Germania. Apoi, se introduce ozon în kitul respectiv, iar sângele este astfel îmbogățit.

După aceea, kitul se întoarce, pe post de perfuzie, iar sângele ozonat intră înapoi în sistemul venos pe aceeași cale pe care a și ieșit. Totul are loc într-un sistem închis, lângă pacient, în condiții de maximă siguranță.

Prin autohemotrerapia majoră se induce un ușor stres oxidativ asupra organismului. Ca și reacție, crește cantitatea de antioxidanți din circulație. Prin efect direct al mesagerilor secunzi ai ozonului, crește eliberarea de oxigen din eritrocit , ceea ce duce la o mai bună vascularizare a organelor vitale.

Creierul, ficatul, inima resimt astfel un aport crescut de oxigen, contracarând degenerarea sistemului circulator și respirator care apare odată cu înaintarea în vârstă.

De asemenea, această eliberare de oxigen în țesuturi duce și la un proces de creare de noi vase de sânge în teritoriile respective, ceea ce mai reduce din pierderea suferită în domeniul vascular din cauza îmbătrânirii.

Printre beneficiile unei  oxigenări mai bune se numără:

Tratamente recomandate 

Mesaje recomandate