Ofertele lunii Decembrie

Cu SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență în Dermatologie București, tinerețea persistă până la adânci bătrâneți! Pentru că ne dorim să ne surprindem plăcut pacienții de fiecare dată, pentru această toamnă v-am pregătit super-promoții: vouchere-cadou și discount-uri pentru cele mai căutate servicii disponibile la Skinmed Clinic.

1. Oferta de iarna: vouchere pentru injectari cu Acid hialuronic si Botox

Cu SKINMED CLINIC, Centrul de Excelenta in Dermatologie Bucuresti, tineretea persista pana la adanci batraneti!

Ne dorim sa ne surprindem placut pacientii de fiecare data, asadar pentru acest sezon v-am pregatit o super-promotie: vouchere în valoare de 300, respectiv 500 lei pentru cele/cei care apeleaza la tratamente injectabile la Skinmed Clinic!

  • Pacientii care apeleaza la injectarea cu acid hialuronic vor primi un voucher de discount de 500 lei pentru urmatoarea lor sedinta de injectare cu toxina botulinica
  • Pacientii care apeleaza la injectarea cu toxina botulinica vor primi un voucher de discount in valoare de 300 lei pentru urmatoarea lor sedinta de acid hialuronic

Voucherele vor fi oferite pacientilor la receptie, imediat dupa efectuarea sedintei de tratament. Voucherele sunt nominale.

Perioada promotiei: 28 octombrie 2021 – 15 februarie 2022, in limita numarului de vouchere disponibile

Pentru orice detalii ne puteti contacta la 0786356361 sau pe adresa office@skinmed.ro

Va asteptam cu drag la clinica!

2. OZONOTERAPIE

Pentru cei/cele care doresc să dispună de beneficiile curei de Ozonoterapie (autohemoterapie majoră cu ozon), Skinmed Clinic dăruiește:

  • 2 ședințe gratuite la pachetul de 10 ședințe plătite.

    Dureri de spate, oboseală cronică, picior diabetic, imunitate scăzută? Toate își găsesc leacul cu această terapie, ale cărei beneficii le puteți găsi aici:

Scapă de varice în cel mai eficient mod! Pentru pacienții care apelează la scleroterapie în cadrul Skinmed Clinic, avem un pachet special cu terapie cu ozon, care intensifică vindecarea și grăbește rezultatele. Astfel, până la data de 31 decembrie 2021, poți alege între cele două variante active în prezent:

  1. Poți beneficia acum de 4 ședințe de autohemoterapie majora cu ozon la numai 1.000 lei sau

  2. Poți beneficia de 5 ședințe de autohemoterapie majoră cu ozon și 5 ședințe de terapie intravenoasă cu vitamina C la doar 1950 lei în loc 2700 lei!

3. Pachete GINECOLOGIE

Descoperă cele 5 pachete de servicii ginecologice, pregătite special pentru tine, pentru că tu să fii mereu sănătoasă!

* Healthy Lady Premium

– Pentru evaluarea ginecologică obligatorie anuală, care cuprinde principalele analize, vei beneficia de un discount de 130 lei.

banner facebook shop Healthy Lady Premium - skinmed clinic

* Pentru că Sânii frumoși înseamnă sâni sănătoși, te invităm la screening cu unul dintre specialistii clinicii Skinmed, la un cost extrem de ofertant: 199 lei în loc de 400 lei!

banner facebook shop Ai grija de sani - skinmed clinic
* Perfect Lady Premium

– Dacă dorești o evaluare completă din punct de vedere ginecologic, poți beneficia de oferta actuală, economisind cca. 400 lei.

* Forever Young Premium

– Profită de reducerea de 20% pentru orice serviciu de estetică ginecologică dacă ai achiziționat la Skinmed Clinic unul dintre următoarele servicii: epilare laser sau remodelare corporală cu Accent Prime!

* Estetica ginecologică cu Femitight – Femilift

Dacă te numeri printre femeile care au parte de senzații neplăcute la nivelul zonei genitale, de scăderea satisfacției sexuale sau de pierderea involuntară a urinei, rejuvenarea laser CO2 este soluția.

Skinmed Clinic îți propune Oferta Rejuvenare Femilift/Femitight 3+1 (plătești 3 ședințe, una este din partea casei)!

4. Epilare definitivă cu laser

* Cu toții, și bărbați și femei, avem zone de păr nedorit. Epilarea definitivă cu lasere performante este, în prezent, cea mai eficientă soluție. Astfel, Skinmed Clinic îți oferă 3 ședințe gratuite la 3 achiziționate (pentru orice zonă corporală dorită).

* Epilare laser cu Soprano Ice Platinum

Ai achiziționat deja 2 pachete epilare laser? Atunci primești 50% discount la orice alte ședințe de epilare definitivă sau de remodelare corporală cu Accent Prime!

5. Remodelare corporală cu Accent Prime

„arma letală” pentru grăsimea localizată, celulită, vergeturi și piele flască! Skinmed Clinic îți propune 3 ședințe + 3 ședințe gratis cu cel mai performant device la nivel mondial!

6. Laserterapia ClearLift

Reîntinerire facilă fără timp de recuperare și fară efecte adverse, cu o singură ședință pe lună!

Pentru rezultate spectaculoase, se recomandă 6 ședințe. Plătești 4 ședințe și Skinmed Clinic îți oferă cadou 2 ședințe în valoare de 2000 lei!

7. Refresh your skin!

Superhidratare pentru tenul tău cu cel mai performant tratament al momentului – OxyGeneo (microdermabraziune umedă/RF/US).

Profită de Oferta specială marca Skinmed Clinic, primind o ședință gratuită la achiziționarea unui pachet de 3 ședințe de oxigenare a pielii din interior!

8. Spune ADIO ACNEE!

Profită de Oferta specială a Centrului de tratament al acneei – lasere care tratează leziunile active, dar și semnele reziduale.

Discount peste 30% la fiecare ședință (400 lei în loc de 625 lei)!

9. OFERTE ANUALE

  • Suntem loiali partenerilor fideli!

Pentru că ești important(a) pentru noi, Skinmed Clinic îți oferă cadou suma de 100 lei pentru orice achiziție din cadrul Centrului (procedură/abonament/produse etc.) cu valoare de minimum 2000 lei!

shop online Skinmed Loyal 100 lei
  • Birthday Voucher – LA MULȚI ANI!

Pentru că meriți să fii mereu frumos/oasă și sănătos/oasă, de ziua ta de naștere, Skinmed Clinic îți oferă cadou suma de 200 lei!

birthday voucher banner shop online - skinmed clinic
  • Prietenii la nevoie se cunosc!

Skinmed Clinic îți oferă cadou un Voucher în valoare de 200 lei dacă ne recomanzi sau ne vizitezi clinica împreună cu un prieten/o prietenă.

voucher cadou - skinmed clinic

Pentru orice detalii ne puteți contacta la 0786.356.361 sau pe adresa: office@skinmed.ro.

Vă așteptăm cu drag la Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București!