Cu SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență în Dermatologie București, tinerețea persistă până la adânci bătrâneți! Pentru că ne dorim să ne surprindem plăcut pacienții de fiecare dată, pentru această vară v-am pregătit super-promoții: vouchere-cadou și discount-uri pentru cele mai căutate servicii disponibile la Skinmed Clinic.

STRĂLUCEȘTE de SĂRBĂTORI!

Skinmed Clinic vă oferă în prag de Sărbători reduceri substanțiale la injectabile. Acum puteți arăta fabulos de Crăciun & Revelion cu „All Face Lift nechirurgical”, uitând de riduri și de semnele bătrâneții cu cele mai sigure și eficiente tehnici și substanțe de injectare! Cu 500 de lei discount pentru fiecare zonă facială  – putem întoarce timpul cu 10 -15 ani!

Perioada promoției: 1 noiembrie – 31 decembrie 2022.

Femilift Premium

Consultaţie GRATUITĂ + 50% discount

  • la prima şedinţă laser Femilift = 1.100 lei
  • + 50% discount la ecografia transvaginală = 165 lei

Pachete GINECOLOGIE

Descoperă cele 5 pachete de servicii ginecologice, pregătite special pentru tine, pentru că tu să fii mereu sănătoasă!

Healthy Lady Premium – Pentru evaluarea ginecologică obligatorie anuală, care cuprinde principalele analize, beneficiezi de un discount substantial.

* Pentru că Sânii frumoși înseamnă sâni sănătoși, te invităm la screening cu unul dintre specialistii clinicii Skinmed, la un cost extrem de ofertant: 219 lei în loc de 440 lei!

Perfect Lady Premium – Dacă dorești o evaluare completă din punct de vedere ginecologic, poți beneficia de oferta actuală, economisind cca. 400 lei.

Forever Young Premium– Profită de reducerea de 20% pentru orice serviciu de estetică ginecologică dacă ai achiziționat la Skinmed Clinic unul dintre următoarele servicii: epilare laser sau remodelare corporală cu Accent Prime!

Estetica ginecologică cu Femitight – Femilift

Dacă te numeri printre femeile care au parte de senzații neplăcute la nivelul zonei genitale, de scăderea satisfacției sexuale sau de pierderea involuntară a urinei, rejuvenarea laser CO2 este soluția. Skinmed Clinic îți propune Oferta Rejuvenare Femilift/Femitight 3+1 (plătești 3 ședințe, una este din partea casei)!

Pentru orice detalii ne puteți contacta la 0786.356.361 sau pe adresa: office@skin-med.ro.

Vă așteptăm cu drag la Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București!