One Day Stop: ce poți face la Skinmed într-o singură zi!

consultatii de specialitate dr amalia anghel - skinmed clinic dermatolog bucuresti

Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București vine în sprijinul celor care sunt în trecere prin oraș sau se află în vacanță, cu o serie de servicii terapeutice de calitate, la standarde internaționale.

Pachetul gândit pentru persoanele aflate în tranzit prin Capitală, care au nevoie de expertiza medicilor dermatologi și de tratamente de ultima generație pentru pielea lor, cuprinde atât servicii medicale, cât și terapii estetice si antiageing. 

Prin urmare, dacă dorești să economisești timp și să rezolvi mai multe probleme printr-o singură vizită în clinică, este bine să știi ce anume ai putea face astfel încât să intensifici sănătatea și frumusețea pielii tale fară să te pui în pericol. 

Probabil că știi deja că există contraindicații în privința anumitor terapii, deci ce anume ai putea face într-o singură vizită la Skinmed Clinic?

Injectabilele:  estetică instant

Ai putea opta pentru injectabile, dacă dorești rejuvenarea feței.

La Skinmed Clinic poți beneficia acum de reducerile speciale la acid hyaluronic și toxina botulinică, astfel încât în numai cca. o oră să pleci mai tânără cu 5-10 ani.

Toxina botulinică rezolvă partea superioară a feței, fiind extrem de eficientă împotrivă ridurilor de expresie de la nivelul frunții și al ochilor, în timp ce acidul hyaluronic cel mai performant utilizat în clinică – Juvederm, iți poate trata/umple ridurile și golurile de la nivelurile inferioare – șanțuri nazogeniene, cearcăne, marionete, pomeți, zona zigomatică inferioară, zona mandibulară, menton și, bineînțeles, iți poate hidrata și volumiza cea mai senzuală parte a feței – buzele! 

Tehnica dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, este una extrem de populară printre cliente, buzele arătând extrem de senzuale și de naturale în urma augmentării.

!!! Bine de știut când vorbim despre injectabile:

Acidul hialuronic este o substanță prezentă în mod natural la nivelul organismului uman și la niveul pielii (derm) în particular. Acidul hialuronic utilizat în terapiile injectabile este de origine non-animală, obținut printr-un elaborat proces de sinteză. 

El este pur din punct de vedere microbiologic și este ambalat în seringi sau în flacoane sterile. Are consistență de gel și poate fi crosslinkat sau noncrosslinkat, cu sau fără anestezic (lidocaină).

Gelurile vascoelastice de acid hialuronic crosslinkat sunt destinate corectării șanțurilor nazogeniene, a liniilor fine, a ovalului facial sau augmentării parțiale sau integrale a buzelor.

Efectele sunt imediate și rezistă în timp între 6 și 18-24 luni în funcție de factori precum: tipul de piele, severitatea ridurilor, zona de injectare, cantitatea injectată etc.

Fără riduri pe frunte!

Efectul botox – Ridurile dispar la câteva zile post procedură și pot reapărea, de cele mai multe ori reduse față de momentul inițial, la 6 luni, sau chiar la 1 an după injectare.

Toxina botulinică este din ce în ce mai utilizată și pentru alte zone faciale, chiar la nivelul gâtului, pentru amelioarea contractilității musculare din aceste zone și îmbunătățirea aspectului.

Injectarea a mici bolusuri de toxină botulinică este o tehnică extrem de valoroasă pentru tratamentul hiperhidrozei (a transpirației excesive) la nivelul axilei, palmar sau plantar, cu blocarea sudorației și corectarea acestei probleme extrem de neplăcute.

Injectarea sa produce relaxare musculară acționând la nivel muscular prin blocarea eliberării mediatorului chimic acetilcolina din terminațiile nervoase. Relaxarea musculară este temporară, iar revenirea la starea inițială este graduală.

Efectul începe să apară precoce, la 3-4 zile post-injectare și este maximal la 1-2 săptămâni.

Intervalul de timp între injectări este specific fiecărui pacient. În funcție de răspunsul individual, acesta nu ar trebui să fie mai mic de 16 săptămâni, dar în medie este de aproximativ 6 luni.

În cadrul hiperhidrozei axilare, toxina poate inhiba, temporar, secreția glandelor sudoripare. Studiile clinice au demonstrat un efect optim pentru 4 – 7,5 luni în cadrul hiperhidrozei axilare, iar circa 30% din pacienți vor mai prezenta efectul după 1 an.

Rămânând tot în zona esteticului, în aceeași zi puteți beneficia de laserele extrem de performante care aduc beneficii în privința frumuseții și sănătății zonei intime – Femilift și Femitight.

Rejuvenare vaginală cu Femilift

Pentru rejuvenarea vaginală se folosește un laser CO2 special Femilift care emite unda laser sub forma unor pixeli de energie fini.

Această energie pixelată aplicată țesuturilor zonei genitale, penetrează și îmbunătațește calitatea mucoasei sau pielii prin stimularea procesului de sinteză de colagen, elastină și prin creșterea vascularizației. 

Țesuturile tratate vor fi astfel mai ferme, mai elastice, mai rezistente.

Tratamentul de remodelare al straturilor bazale ale mucoasei vaginale prin stimularea sintezei de colagen și elastină duce la îngustarea canalului vaginal și creșterea tonusului peretului vaginal, având ca efect o creștere a satisfacției sexuale atât pentru pacientă cat și pentru partener.

Procesul de remodelare crește elasticitatea și lubrifierea mucoasei genitale având ca efect dispariția/ameliorarea disconfortului spontan sau din timpul contactului sexual. Prin remodelarea peretului vaginal, rejuvenarea vaginală ameliorează incontinența urinară ușoară/moderată. Prin creșterea calității mucoasei vaginale și stimularea proceselor imune locale sunt studii care demonstrează rolul pozitiv al rejuvenării vaginale inclusiv în vaginite cronice și infecția HPV. 

Laserul poate fi folosit și pentru tratamentul introitului vaginal (deschiderea vaginului) și a zonei vulvare (labii mari, labii mici, clitoris) pentru tratamentul lichenului scleros, laxității țesuturilor, atrofiei mucoasei, uscării mucoasei genitale.

Pe baza consultației inițiale se stabilește planul de tratament – de obicei se efectuează 3-4 ședințe la interval de 4-6 săptămâni pentru rezultate optime.

Procedura necesită doar anestezie locală sub forma de cremă, nu necesită repaus la pat, pacientul se reîntoarce în aceeași zi la activitățile lui zilnice. Procedura durează 30-45 minute. După procedură medicul recomandă anumite produse de îngrijire, fără contact sexual 3-5 zile, fără expunere la soare timp de 3 luni sau epilare cu ceară.

Se poate trata zona vulvară, perineală (zona dintre vagin și anus), perianală, zona inghinală, fața internă a coapselor. Tratamentul de depigmentare poate fi combinat în aceeași ședință și cu alte proceduri de estetică ginecologică: rejuvenarea laser sau combinată (PRP sau acid hialuronic) pentru zona vulvară, rejuvenarea vaginală, O-shot, augmentarea punctului G.

Ce este  Femitight?

Pentru rejuvenarea genitală se folosește un laser CO2 special Femitight care emite undă laser sub forma unor pixeli de energie finita. Această energie pixelata aplicată țesuturilor zonei genitale, penetrează și îmbunătățește calitatea mucoasei sau pielii prin stimularea procesului de sinteză de colagen și elastină și prin creșterea vascularizației. Țesuturile tratate vor fi mai ferme, mai elastice, mai rezistente.

Cum se face tratamentul cu laser pentru albire în zona genitală?

Înainte de efectuarea procedurii este consultația inițială cu medicul dermatolog în care se face evaluarea zonei care se dorește a fi tratată, se identifică potențiale situații care constituie contraindicații pentru procedură.

Pe baza consultației inițiale se stabilește planul de tratament – de obicei se efectuează 3-4 ședințe la interval de 4-6 săptămâni pentru rezultate optime. Procedura necesită doar anestezie locală sub formă de cremă, nu necesită repaus la pat, pacientul se reîntoarce în aceeași zi la activitățile lui zilnice. Procedura durează 30-45 minute.

Laserul CO2 Femitight este folosit pentru îmbunătățirea aspectului zonei genitale externe (tratează laxitatea labiilor mari, atrofia mucoasei, hiperpigmentarea zonei genitale și perigenitale).

Altfel, știai că depistarea precoce a unui melanom poate învinge cancerul definitiv? De aceea îți propunem că în ziua în care ne vizitezi Centrul de dermatologie București să recurgi la un screening corporal complet, harta dermatoscopică realizată de către medicii dermatologi cu acuratețea absolută a Fotofinderului.

Controlează toate  alunițele suspecte!

Metoda NON-invazivă, recomandată de către dermatologii din clinicile de specialitate din întreaga lume.

Fotofinder este vârf de lance în materie de prevenție a melanomului, cel mai agresiv cancer cutanat, responsabil de aproximativ 90% dintre decese. Imaginați-vă pielea ca un peisaj!

Total Body Mapping (Harta corporală totală) fotografiază întreaga suprafață a pielii. Noi folosim un sistem hi-tech pentru a crea o hartă a alunițelor (“harta corporală”). 

Fotografiile sunt făcute sistematic – din cap până în picioare în poziții prestabilite – în cateva minute. Scopul acestei examinări este prevenția celui mai redutabil cancer de piele, melanomul.

Examinarea Fotofinder Total Body Mapping este indicată în special pacienților cu risc de apariție pentru melanomul malign cutanat

Iar întrebarea este: Sunt un pacient cu risc?

Dacă raspundeți cu “da” la oricare dintre următoarele întrebări, vă rugam să ne contactați!

Nu uita că diagnosticul de stadiu incipient și tratamentul corect îți pot salva viața.

Odată depistate alunițe problematice, medicul te va programa pentru excizia lor. Dermatologii Skinmed Clinic pot decide, în cazul în care vor depista nevi, papiloame și veruci nedorite, să recurgă la ablația acestora în cadrul aceleași vizite în clinică.

Scapă de  nevi, papiloame și veruci seboreice

Terapia laser reprezintă o metodă modernă și eficientă pentru tratamentul unei serii variate de afecțiuni.

Rezultatele apar imediat după procedură, nu există reacții adverse importante, vindecarea este rapidă, fără leziuni reziduale (cicatrici).

Platforma laser CO2 utilizată aparține protofoliului Alma Lasers, unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologii laser.

Laserul CO2 este unul dintre cele mai folosite lasere în domeniul dermatologiei. Laserul CO2 generează o energie cu o lungime de undă în domeniul infraroșului (10600 nm), lungime de undă care este foarte bine absorbită de apă.

Deoarece pielea conține o cantitate mare de apă, laserul CO2 este folosit atât pentru ablația (distrugerea) leziunilor benigne ale pielii (papiloame, veruci, keratoze seboreice, hemangioame, etc.) cât și în dermatologia estetică, mai ales în tratamentul cicatricilor și rejuvenare.

Laserul emite pulsuri de energie înaltă care produc îndepărtarea țesutului țintă făcând concomitent hemostază, fără să lezeze țesuturile din jur, în acest fel obținându-se o vindecare mai rapidă și mai estetică, fără cicatrici reziduale.

De obicei este necesară o singură ședință pentru tratamentul leziunii care se vrea îndepărtată.

Tratamentul se face cu anestezie locală topică (crema anestezică) sau cu xilină. Prin această metodă se pot îndepărta marea majoritate a leziunilor benigne, precum papiloame, keratoze actinice, veruci seboreice, nevi (alunițe) papilomatoase, veruci vulgare, veruci plantare, etc., rapid, fără inflamație importantă și epitelizare eficientă, fără leziuni reziduale.

Oxigenare sistemică  prin ozonificare!

Și, ca să pleci din clinică cu adevărat cu sentimentul că te-ai răsfățat, poți încheia printr-o ședință de infiltrații cu ozon, elixirul magic care-ți redă vitalitatea și starea generală de bine.

Ce înseamnă autohemoterapia majoră cu ozon?

Cu ajutorul ozonului vom regla mecanismele biologice din corpul uman, care au avut de suferit din cauza stresului prelungit, a dietei inadecvate și a deprivării de somn.

Scopul este ca într-un timp relativ scurt, fără a vă afecta activitatea zilnică, să vă creștem posibilitatea de a tolera stresul, să vă redăm capacitatea de a vă odihni noaptea, să vă limpezim gândurile.

Într-un cuvânt, să vă facem să vă simțiți mai „plini” de energie!

Cum funcționează ozonoterapia?

Se recoltează 100-150ml de sânge într-un kit special, steril, fabricat în Germania. Apoi, se introduce ozon în kitul respectiv, iar sângele este astfel îmbogățit.

După aceea, kitul se întoarce, pe post de perfuzie, iar sângele ozonat intră înapoi în sistemul venos pe aceeași cale pe care a și ieșit. Totul are loc într-un sistem închis, lângă pacient, în condiții de maximă siguranță.

Dr. Răzvan Vintilescu vă propune un tratament pentru revitalizare și refacere a stării de bine, bazat pe ozonoterapie.

Este un program destinat, în special, persoanelor care lucrează intre 8 și 12 ore pe zi (sau peste), care se confruntă cu situații stresante și care activează într-un mediu de lucru solicitant din punct de vedere psihic.

Medici, avocați, directori de companii sau manageri de departamente, toți sunt „candidații” ideali pentru această terapie. Cu toții au încercat fel de fel de vitamine, de tratamente homeopate și și-au făcut toate analizele de sânge la zi, în speranța că vor găsi o soluție pentru problema lor, care să le permită însă o activitate zilnică normală.

Efectele terapiei

Efectele terapiei cu ozon sunt date pe termen lung de tratarea factorilor de risc pe care îi au cei mai mulți pacienți care suferă de oboseală permanentă și care pot conduce la decompensarea unor afecțiuni grave, precum hipertensiune arterială și diabetul.

Raționamentul este simplu. Acestea sunt bolile predominante în rândul celor care acuză simptome de oboseală cronică, în principal datorită stresului și a comportamentului asociat acestuia: fumat, alimentație nesănătoasă, consum de băuturi alcoolice.

Dovezile clinice care stau la baza ozonoterapiei, citate în articole de specialitate, demonstrează că tratamentul cu ozon îmbunătățește semnificativ funcționarea ficatului și detoxifierea organismului după o viață de excese. De asemenea, scade nivelul glicemiei și previne complicațiile diabetului.

Efectul antitrombotic, dar și creșterea oxigenării tisulare scad riscul infarctului miocardic și al trombozelor venoase.

În funcție de rezultatele consultației inițiale, pentru o refacere și o revitalizare cât mai bune, vă recomandăm și utilizarea complementară a saunei cu ozon.

Mesaje recomandate