Tratament laser pentru îndepărtare papiloame, veruci seboreice și leziuni benigne ale pielii

alma laser co2 ablativ - skinmed ubermenu

Terapia laser reprezintă o metodă modernă și eficientă pentru tratamentul unei serii variate de afecțiuni. Rezultatele apar imediat după procedură, nu există reacții adverse importante, vindecarea este rapidă, fără leziuni reziduale (cicatrici).

Platforma laser CO2 utilizată aparține protofoliului Alma Lasers, unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologii laser.

Laserul CO2 este unul dintre cele mai folosite lasere în domeniul dermatologiei. Laserul CO2 generează o energie cu o lungime de undă în domeniul infraroșului (10600 nm), lungime de undă care este foarte bine absorbită de apă.

Deoarece pielea conține o cantitate mare de apă, laserul CO2 este folosit atat pentru ablația (distrugerea) leziunilor benigne ale pielii (papiloame, veruci, keratoze seboreice, hemangioame, etc.) cât și în dermatologia estetică, mai ales în tratamentul cicatricilor și rejuvenare.
Play Video

Laserul emite pulsuri de energie înaltă care produc îndepărtarea țesutului țintă făcând concomitent hemostază, fără să lezeze țesuturile din jur în acest fel obținându-se o vindecare mai rapidă și mai estetică, fără cicatrici reziduale.

De obicei este necesară o singură ședință pentru tratamentul leziunii care se vrea îndepărtată. Tratamentul se face cu anestezie locală topică (crema anestezică) sau cu xilină.

Prin această metodă se pot îndepărta marea majoritate a leziunilor benigne, precum papiloame, keratoze actinice, veruci seboreice, nevi (alunițe) papilomatoase, veruci vulgare, veruci plantare, etc., rapid, fără inflamație importantă și epitelizare eficientă, fără leziuni reziduale.

femilift - rejuvenarea vaginala - skinmed

Dacă doriți să vă programați,  o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts