SKINMED - Skin medicine, în traducere, medicina pielii tale!

Totul a început cu un gând, o idee și o propunere de parteneriat. Brandul Skinmed a fost primul gând, expertiza mea profesională adusă la rang de Excelență în cadrul unei organizații. Așa a început clinica. Mi-am desfășurat activitatea medicală, înglobând tehnologiile științei, pentru a salva vieți.

Am adus primul echipament de monitorizare corporală virtuală, în anul 2014. Am început colaboarea cu Fotofinder pentru ATBM, aparat automatizat, ce prelua imaginea fotografică asupra întregii suprafețe cutanate și dermatoscopice doar pentru anumite leziuni. Și așa am salvat vieți... diagnostic de melanom incipient, pacienți operați și salvați, care au avut șansa la viață prin îmbrățișarea tehnologiei și științei pe care au găsit-o în Skinmed Clinic.

Despre mine... profesional, pe scurt: am două universițăți diametral opuse și un doctorat în melanom, terminat înainte de examenul de specialiate, după o muncă prospectivă de aproape 5 ani. Am ales să salvez vieți și le mulțumesc pietenilor mei de la Fotofinder pentru suport! Ulterior am adăugat în practică mea profesională domeniul estetic, care a venit cu o serie de alte satisfacții, diferite, dar înălțătoare. Deopotrivă am ales să împărtășesc din cunoștințele mele și colegilor mei și le mulțumesc pentru încrederea acordată.

Tot in clinică recoltăm atât analize de sânge, dar efectuăm și biopsiile necesare în cazul unor afecțiuni cutanate, iar interpretarea acestora din urmă se efectuează de către un medic anatomopatolog, supraspecializat în patologia dermatologică în Statele Unite ale Americii.

În evoluție am ales parteneriate profesionale cu colegi din alte specialități care s-au alăturat credinței Skinmed de a reda și menține sănătatea și starea de bine. Am îmbrățișat medicină integrativă, multidisciplinară, centrată asupra pacienților noștri, tratați individual, cu protocoale personalizate de tratament. Credem cu tărie în muncă de echipă! Suntem uniți și deschiși pentru a creea o experință benefică pentru pacienții noștri. Am crescut împreună cu pacienții noștri. Datorită dumneavoastră, eu și colegii mei ne-am extins, am creat o unitate Skinmed cu mai multe subunități adaptate nevoilor dumneavoastră!

Vă mulțumim și construim cu bucurie împreună!

logo - skinmed - retina

POVESTEA LOGO-ului  SKINMED

Mix-ul a două simboluri-cheie: cel al spiralei și cel al șarpelui. Această combinație definește povestea Skinmed: șarpele, cu simbolistica sa legată de medicină și reîntinerire, vindecare, iar spirala, binecunoscutul simbol des întâlnit în cultura celtică, reprezentând evoluția, progresul, echilibrul.