Remodelarea corporală VelaShape III: dincolo de mituri

velashape III - velashape 3 - skinmed

Visul unei siluete de invidiat este prezent în viața noastră încă de la o vârstă fragedă, când vedem păpuși cu talie de viespe și top-modele fără niciun strop de celulită. Pielea frumoasă și sănătoasă ne atrage în mod natural. 

Pentru a atinge acest deziderat, industria medicală a dezvoltat o serie de aparate cu efecte la nivel celular. Însă, ca în orice industrie, unele sunt mai bune decât altele, iar întotdeauna priceperea celui care le manevrează este extrem de importantă pentru a obține rezultatul dorit.

Din acest punct de vedere, VelaShape III este cel mai bun răspuns la problemele complexe ale corpului, precum celulita şi laxitatea pielii. Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), VelaShape III reprezintă cea mai nouă generație de tratamente non-invazive pentru eliminarea aspectului de coajă de portocală şi conturarea siluetei. 

În București, tratamentele de remodelare corporală cu acest aparat sunt disponibile în clinica SkinMed, în Piața Alba Iulia nr. 2.

De ce există, totuși, pacienți nemulțumiți de remodelarea corporală?  

O cauză este folosirea unor aparate similare, în saloanele de cosmetică, dar care nu au aceeași putere. În loc de o putere de 20-25 de Watti, sistemul VelaShape III are o putere de 150 de Watti. 

Aceasta îl plasează în categoria esteticii medicale şi nu a esteticii corporale. Adică, poate fi folosit doar în clinici medicale. 

O altă cauză este nerespectarea timpilor de lucru pentru fiecare zonă, din dorința de a obține un preț mai mic pe ședință.

Cum funcţionează VelaShape III ?

Aparatul “minune” combină patru tehnologii simultan, în momentul acţiunii, pentru eliminarea celulitei şi a ţesutului adipos: lumina infraroşie încălzeşte ţesutul până la 3 mm adâncime, radiofrecvenţa bi-polară ajunge cu încălzirea până la o profunzime de 15 mm, vacumuul asigură livrarea precisă a energiei, iar rolele mecanice realizează drenajul limfatic necesar eliminării rapide a toxinelor și a conținutului celulelor de grăsime.

Siguranţa şi eficienţa tratamentelor cu VelaShape III au fost demonstrate în urma unor ample studii clinice realizate după mai mult de 5 milioane de tratamente pe pacienţi din întreaga lume. 

Astfel, după 4 şedinţe, au fost diminuări remarcabile ale ţesutului adipos din zona abdominală, de 3-4 cm, în medie. 

Conform studiilor, după două săptămâni de la prima şedinţă, a fost înregistrată o scădere a ţesutului adipos cu 1,5 cm în talie, 1,7 cm în zona abdominală şi cu 2 cm pe şolduri.

În plus, pe toată perioada studiului, pacienţii nu au reclamat efecte secundare, iar în urma tratamentului, au obținut şi o îmbunătăţire majoră a aspectului pielii.

Pentru programări, puteți suna la telefon 0786.356.361 sau să ne contactați pe adresa de e-mail office@skinmed.ro.

Recommended Posts