Sonia Trifan, designer

sonia trifan - nu cancer de piele - skinmed clinic

Sunt recunoscatoare Skinmed Clinic si dnei doctor Amalia Anghel pentru tot ajutorul pe care mi-l acorda de cateva luni bune! Am aujns in clinica cu probleme grave ale pielii, cu o piele imbatranita de la expunerea la soare / solar si cu alunite atipice. Empatia si profesionalismul specialistilor Skin-Med mi-au redat increderea si m-au convins sa-mi schimb unele obiceiuri proaste.

Citisem mult despre alunite si am ajuns in clinica extrem de speriata. Ma gandeam la ce e mai rau posibil...

Dupa ce am fost investigata la Fotofinder si Adonia, tehnologii care verifica in profunzime si in amanunt calitatea pielii si a alunitelor (care sunt de mai multe tipuri), dna. Doctor Amalia Anghel mi-a facut schema de tratamente, astfel ca a trebuit sa ajung in clinica saptamanal.

Mai intai mi-a eliminat cu laserul o serie de alunite de la nivelul spatelui, o procedura care a durat cateva minute, dupa ce am stat cca un sfert de ora cu crema anestezica. Nu am simtit nimic, doar ceva usturime dupa trecerea efectului cremei anestezice. Urmatorul consult, o noua harta a alunitelor, urmeaza a-mi fi facuta peste cateva luni, pentru a vedea cum evolueaza situatia.

Am promis sa nu mai merg la solar si sa ma expun foarte putin la soare, intotdeauna cu protectie solara cu factor ridicat. Apoi am trecut la sedintele de epilare definitiva – am inceput cu bratele. Soprano Titanium este de departe cea mai buna solutie – fara durere, intr-un timp extrem de scurt, rezultatele sunt uimitoare.

Am tot incercat pana acum in diverse locuri si alte lasere, dar niciunul care sa aibe asemenea rezultate in timp record. Dupa prima sedinta, parul crestea greu si anemic. Am observat ca s-a rarit, iar dupa doar 3 sedinte i-am spus medicului ca nu mai are rost sa revin in clinica pentru asta, pentru ca nu imi mai creste deloc parul.

Am inteles ca si in aceste conditii trebuie sa continui sa-mi fac sedintele conform schemei, pentru ca parul sa nu mai creasca niciodata.

Pentru picioare, pentru tonifiere si elimare celulita, am optat pentru VelaShape 3, un aparat care face minuni inca de la prima sedinta - slabesti in centimetri, e o procedura placuta, relaxanta. Alte probleme pe care le-am rezolvat tin de estetica faciala si a gatului - ridurile fine, porii deschisi, petele capatate tot de la soare au disparut gratie mainilor magice ale dnei.

Doctor, dar si a terapiei ClearLift, o tehnologie moderna, care actioneaza in tesutul subcutanat pana in profunzime si stimuleaza producerea colagenului si elastinei, fara afectarea epidermului. Imediat ce va fi posibila deplasarea, voi merge sa fac aceasta procedura si pentru maini – sunt obsedata cu spalarea lor si vreau ca si ele sa arate de aceeasi varsta cu fata si gatul meu.
Multumesc si pe aceasta cale Skin-Med, recomand cu toata caldura serviciile clinicii! E un loc unde eu ma simt deja acasa, de unde plec de fiecare data mai tanara si mai fericita.