Soprano Ice Titanium: cel mai performant laser pentru epilarea definitiva

soprano ice titanium - skinmed clinic
Termenul de epilare laser este, de fapt, cel care ar trebui să îi intereseze pe pacienții care caută o soluție de lungă durată pentru îndepărtarea părului. Cum, de asemenea, ar trebui sa fie informați că epilarea laser trebuie efectuată într-o clinică dermatologică, deoarece acest aparat este unul medical, din punctul de vedere al tehnologiei folosite.

Titanium:  epilare mai rapida

Soprano Ice Platinum si Soprano Ice Titanium sunt tehnologii laser de ultimă generație, apreciate la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității. 

Aparțin portofoliului ALMA LASERS, pemitând practicienilor să trateze un portofoliu larg de pacienți şi în orice sezon. 

Procedurile sunt rapide, uşoare, lipsite de durere şi confortabile pentru pacient, asigurând cele mai bune rezultate clinice. In vreme ce ambele aparate combină trei lungimi de undă diferite și sunt eficiente pentru toate tipurile de piele, Soprano Titanium are avantajul ca pentru zonele mari, timpul de expunere scade considerabil.

soprano ice titanium - skinmed clinic

Eficiente  si sigure

Epilarea definitivă cu laser se poate face pe toată perioada anului, nu este dureroasă, nu iradiază. Tot ce puneam la îndoială legat de vechile metode de epilare definitivă este spulberat de tehnologiile de ultimă generație. Procedurile sunt rapide, uşoare, lipsite de durere şi confortabile pentru pacient.

O piele fină  tot anul

Știați că se poate scăpa de părul nedorit în numai câteva ședințe? Soprano Ice Platinum si Titanium sunt lasere de ultimă generație, recunoscute la nivel mondial, care au cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității. 

Combină trei lungimi de undă diferite și este eficient pentru toate tipurile de piele. Inclusiv pentru blonde, femeile cu tenul închis la culoare, sau cele bronzate.

Tehnologia ICE este o metodă avansată de răcire, foarte eficientă în timpul tratamentului şi cu efect îndelungat. Brevetul ICE tech pentru safirul special încorporatîn aparatul laser minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm, unde sunt țintiți foliculii piloși. Tehnologia specială de răcire face ca procedura să fie complet nedureroasă. Este chiar reconfortantă, pacientele simt o ușoară căldură pe piele.

SHR este singura metodă clinică utilizată pentru îndepărtarea pilozității, fără durere, cu recunoaștere la nivel mondial. Este o metodă unică de încălzire graduală, extrem de eficientă în fotocoagularea papilei dermice, cu efecte durabile în timp, ce previne agresiunea asupra țesuturilor înconjuratoare. Siguranța a fost dovedidă în numeroase studii clinice. În același timp ”ICE” răcește suprafața pielii, prevenind arsurile superficiale.

soprano ice titanium ianuarie - skinmed clinic

Fără arsuri,  fără riscuri

În funcție de tipul de piele și de caracteristicile firului de păr, rezultatele dorite le simțiți, în medie, după 6-8 ședințe de tratament.
Procedura trebuie efectuată într-o clinică dermatologică, deoarece acest aparat este unul medical, Soprano Ice Platinum combină beneficiile lungimii de undă Alexandrite cu avantajele unui laser în mediul solid, ceea ce permite tratarea unui portofoliu larg de pacienți, în orice sezon.

Procedura este cât se poate de simplă. Față de aparatele din vechile generații, cea mai nouă tehnologie laser permite plimbarea dispozitivului pe toata suparafața vizată, impulsul nu mai este dat punctual, într-un singur loc. Aceasta face ca tratamentul sa dureze mult mai puțin și să fie foarte eficient, plus ca dispare senzația de arsură. 

Dacă vă place pielea bronzată, nu renunțați la ea pentru acest tratament. Nu are importanță culoarea pielii, iar plaja este interzisă doar cu ozi înainte și o zi după tratament.

Mesaje recomandate