Tot ce trebuie să știi despre epilarea definitivă

epilarea definitiva epilare laser cosmopolitan - skinmed clinic

Procedurile sunt rapide, uşoare, lipsite de durere şi confortabile pentru pacient, asigurând cele mai bune rezultate clinice. Soprano Ice Platinum combină trei lungimi de undă diferite și este eficient pentru toate tipurile de piele. 

Tehnologia Alexandrite în mediu solid asigură absorbția maximală a undei laser la nivelul folicului pilos, permite tratamentului pentru toate tipurile de pilozitate (inclusiv par subțire şi blond) și toate fototipurile cutanate (incluzând pielea bronzată/de culoare închisă).

Tehnologia ICE asigură contactul rece simultan şi constant. Tehnologia ICE este o metodă avansată de răcire, foarte eficientă în timpul tratamentului şi cu efect îndelungat.

Brevetul ICE tech pentru safirul special încorporat minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm unde țintim foliculii piloși. Tehnologia specială de răcire creşte confortul pacientului, procedura fiind nedureroasă.

Dovezi  medicale

Tehnică virtuală, lipsită de durere (denumită SHR) este singura metodă clinică utilizată pentru îndepărtarea pilozității, lipsită de durere, cu recunoaștere la nivel mondial; este o metodă unică de încălzire graduală, extrem de eficientă în fotocoagularea papilei dermice, cu efecte durabile în timp, ce previne agresiunea asupra țesuturilor înconjurătoare; în același timp ”ICE” răcește suprafața pielii, prevenind arsurile superficiale și senzația de durere;

Siguranța  dovedită

Numeroase studii clinice au demonstrat că SHR este cea mai sigură procedură LASER pentru îndepărtarea pilozității, inclusiv pentru fototipurile închise la culoare/pielea bronzată, care sunt foarte sensibile la căldura utilizată în aceste terapii. 

Papila dermică nu este coagulată printr-un singur impuls cu energie mare cum se întâmplă pentru marea majoritate a tehnologiilor, ci printr-o serie de impulsuri repetitive cu energie mică. 

Această metodă reduce riscul de arsură epidermică, permițând creșterea graduală a temperaturii pană la pragul de eficiență dorit și necesar distrugerii ireversibile a foliculului pilos.

Află mai multe despre epilarea definitivă la femei într-un amplu material.

Cele mai importante informații despre epilarea definitivă la bărbați.

Sursa articol: cosmopolitan.ro

Mesaje recomandate