Tratament anticelulitic medical la SKINMED®

epilare definitiva soprano ice platinum celulita - skinmed

Celulita, chiar dacă nu este o boală semnificativă din punct de vedere clinic, reprezintă o reală problemă de ordin estetic, care influențează starea de bine a pacientelor. Modificarea aspectului pielii înseamnă, automat, un șoc la nivelul percepției propriului corp.

Rezolvarea ei este posibilă în mai multe moduri, fiecare cu provocările sale.

Unul dintre acestea este mezoterapia. Ea poate fi completată de tratamente mai complexe (Velashape III) sau mai simple (infiltrații subcutanate cu ozon).

Tegumentul nostru este o barieră protectoare, impenetrabilă, care nu permite accesul substanțelor la nivelul starturilor profunde, iar pentru permeabilizarea cutanată s-au dezvoltat tehnici noi ce asigură absorbția substanțelor active și induc procese metabolice active.

Este destul de greu pentru o cremă anticelulitică să pătrundă în această “fortareață”, motiv pentru care cele mai multe creme nici nu au efectul scontat, indiferent de preț sau de masajul asociat.

Mezoterapia reprezintă o tehnica cu ac, neinvazivă și nedureroasă, efectuată manual (seringă cu ac foarte fin) sau instrumental (utilizand dispozitive special concepute- pen sau pistol).

Nu este obligatorie anestezia locală,  se poate efectua în funcție de suportabilitatea pacientului.

Aceasta presupune introducerea în tegument la nivel mezodermal, prin microinjecții, a unui cocktail de substanțe, stabilit de medic în funcție de nevoile și situația pacientului, conținând vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, acid hialuronic, oligoelemente, etc.

Aceste microinjecții livrează substanța direct în mezoderm, furnizând substratul nutritiv, accelerând circulația și sistemele imune, limfatice astfel creând un răspuns biologic important.

Substanțele active sunt ingrediente naturale ale țesuturilor organismului estențiale funcționării acestora, iar prin mezoterapie sunt introduse local, la nivelul pielii și înglobate fiziologic astfel participă activ la metabolismul celular, inducând refacerea celulară, asigurând integritatea țesuturilor și sănătatea țesuturilor.

Sunt situații în care se asociază injecatrea hipodermică (mezoterapie lipoliză) profundă, cu substanțe care distrug selectiv adipocitele în zonele de injectare, lipidele eliberate fiind drenate fiziologic, fără supraîncărcarea organelor interne.

Sunt necesare 7-10 ședințe, spațiate între 10-14 zile,  efectele fiind vizibile după primele două ședințe.

Medicul curant întocmește un protocol terapeutic, cu descrierea substanțelor utilizate, numărul total al ședințelor și periodicitatea acestora (spre exemplu în celulită sunt necesare 7-10 ședințe la 7-10 zile, pentru regenerare epidermica 3-5 ședințe la 2- 4 săptămâni).

Este foarte important să se realizeze ședințe de întreținere la 6 luni – 1 an.

Mezoterapia durează în medie 30-45 minute. La sfârșitul curei terapeutice se observă o îmbunătățire evidentă a problemei de rezolvat, apreciată atât subiectiv, cât și obiectiv.

Pentru păstrarea îndelungată a mult râvnitului trup sculptat, asociat tratamentului cu VelaShape III, medicii noștri specialiști vă recomandă si o dietă echilibrată, sport și odihnă cand organismul o cere.

De asemenea se poate decide o serie de tratamente combinate, care alături de Velashape să includă ședințe de mezoterapie lipoliză injectabilă, dacă este nevoie a corecta adipozități localizate.

Așa vă veți bucura de rezultatele mezoterapiei, sau de tehnologia ultra-performantă a VelaShape III un timp îndelungat.

Dacă doriți să vă programați, o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts