Tratament laser cicatrici și rejuvenare

laserul co2 alma - skinmed

Laserul CO2 este unul dintre cele mai folosite lasere în domeniul dermatologiei. Noi utilizăm o platformă din portofoliul Alma Laser, alături de alte tehnologii laser ale aceluiași lider în domeniul tehnologiilor laser.

Acesta generează o energie cu o lungime de undă în domeniul infraroșului (10600 nm), lungime de undă care este foarte bine absorbită de apă. Deoarece pielea conține o cantitate mare de apă, laserul CO2 este folosit atât pentru ablația (distrugerea) leziunilor benigne ale pielii (papiloame, veruci, keratoze seboreice, hemangioame, etc.) cât și în dermatologia estetică, mai ales în tratamentul cicatricilor și rejuvenare.

laserul co2 alma - skinmed

Laserul CO2 fracționat este folosit pentru îmbunătățirea aspectului estetic al pielii, poate trata riduri fine, foto îmbătrânire (îmbătrânirea prematură cauzată de expunerea la UV), pete pigmentate, piele neomogenă, cicatrici (postacnee, postarsură, postchirurgie) la nivelul feței, gâtului, decolteului și mâinilor.

Acesta acționează creând microinjurii ale pielii prin microfascicule de energie (fracționare) care declanșează un răspuns de vindecare cu stimularea sintezei de colagen și elastină. Rezultatul e o piele mai fermă, mai tânără, mai întinsă, cu un relief cutanat mai omogen, cu pigmentare uniformă.

Pot fi necesare 4-6 ședințe pentru rezultate optime, care se fac de obicei la interval de 4-6 săptămâni.

Cicatricile post acnee sunt îmbunătățite semnificativ după o cură de tratament laser CO2. Sunt situații în care este indicat un protocol complex, ce include terapie laser vascular, atunci când sunt asociate leziuni reziduale cu eritem (roșeață), peelinguri, microneedling, sau alte terapii injectabile minim-invazive (mezoterapie, injectare acid hialuronic).

Având la dispoziție toate aceste tehnici reușim a ameliora semnificativ această condiție fără rezolvare în urmă cu cațiva ani.

laserul co2 alma - skinmed

Dacă doriți să vă programați,  o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts