Tratament laser pentru angioame și rozacee

laserul vbeam pulsed dye - skinmed

Laserul VBEAM Pulsed Dye este folosit de peste 15 ani în tratarea diferitelor afecțiuni vasculare. El folosește o lungime de undă de 595 de nm, care țintește hemoglobina, principalul cromofor din vasele de sânge.

Tehnologia actuală oferă eficacitate și siguranță mult crescută pentru tratamentele diferitelor afecțiuni, cum ar fi rozaceea, angioame, telangiectazii și venectazii (vene dilatate de la nivelul picioarelor), echimoze, etc.

Sunt necesare mai multe ședințe, durata unei ședințe fiind în medie de câteva minute, iar numărul total de pulsații se stabilește în funcție de mărimea ariei anatomice tratate.

Se poate observa ameliorare după prima ședință (în cazul leziunilor superificiale) și după 3-4 ședințe în cazul leziunilor profunde (angioame de tip port wine stain - angioame asemănătoare unei pete de vin).

Numărul total al ședințelor este stabilit de medicul dermatolog în funcție de tipul leziunilor și în funcție de răspunsul pacientului la tratament.

Vbeam Pulsed Dye Laser este un laser care nu are alte efecte adverse, nu „iradiază”, nu provoacă arsuri.

Deși inițial a fost realizat pentru tratarea problemelor vasculare utilitatea acestui laser a fost dovedită și în multe alte afecțiuni, printre care acnee (în special inflamatorie) și cicatrici post acnee, echimoze post intervenții chirurgicale sau proceduri cosmetice.

Play Video

Notice: Trying to get property of non-object in /home/skinmed/public_html/wp-content/plugins/jet-elements/includes/addons/jet-elements-video.php on line 1884

Notice: Trying to get property of non-object in /home/skinmed/public_html/wp-content/plugins/jet-elements/includes/addons/jet-elements-video.php on line 1884
Play Video

Dacă doriți să vă programați, o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts