Tratament laser pentru veruci (negi)

tratament laser - lasermar 500 eufoton - skinmed

Terapia laser reprezintă o metodă modernă și foarte eficientă pentru tratamentul unei serii variate de afecțiuni cutanate. Este important de știut faptul că nu toate leziunile își găsesc tratamentul cu același tip de laser.

Astfel, va fi un anume laser pentru leziunile acneice și altul pentru veruci (negi). Este adevărat că anumite tipuri de laser pot fi eficiente pentru multe condiții medicale, dar niciodată nu vor avea aceeași eficiență.

Rezultatele apar imediat după procedură, nu există reacții adverse importante, vindecarea este rapidă, iar efectul se menține mult timp.

tratament laser - lasermar 500 eufoton - skinmed

EUFOTON LASEmaR500 este un laser fin utilizat pentru ștergerea imperfecțiunilor cutanate şi terapia ablativă/distructică a patologiei cutanate benigne.

El se încadrează în clasa dispozitivelor medicale care realizează terapii laser ablative/distructive.

Ce înseamnă aceasta? Cu ajutorul laserterapiei distructive, utilizand platforma EUFOTON LASEmaR500, realizăm îndepărtarea unei game variate de leziuni cutanate benigne precum papiloame virale, veruci seboreice, keratoze actinice, condiloame, etc.

Epitelizarea/vindecarea post procedură este una extrem de rapidă, cu restabilirea integrității pielii, fără leziuni reziduale/cicatrici.

Terapiile laser sunt utilizate cu succes și in cazul leziunilor pigmentare.

LASEmaR 500 este folosit cu rezultate deosebite în tratamentul diferitelor tulburări de pigmentare ale pielii (în sensul hiperpigmentarilor), precum efelide (pistrui), pete cafe au lait, poikilodermie, etc.

Dacă doriți să vă programați,  o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts