Tratament Oxy Geneo – microdermabraziune umedă

oxy geneo - skinmed

Până recent, tratamentele faciale erau întâlnite predominant în saloanele de cosmetică. Tehnologia dezvoltată în ultimii ani a produs echipamente de uz medical, care sunt utile atât pentru doamnele și domnișoarele cu un ten normal, dar și pentru cele care suferă de cuperoză sau rozacee.

Aparatul Oxy Geneo înlocuiește în doar 20 de minute, tratamente cosmetice care ar dura ore întregi și s-ar întinde pe o perioadă de săptămâni în șir.

El combină microdermabraziunea, cremele, mezoterapia virtuală și masajul facial într-un concept unic, care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior.

Acest lucru se întamplă prin declanșarea unei reacții în corp care direcționează oxigenul către zona tratată, permițând o absorbție optimă de nutrienți regeneranți.

De asemenea, Geneo curăță și exfoliează stratul exterior al pielii.

Combinația de oxigenare a pielii și exfoliere lucrează împreună pentru a re-energiza, restaura stralucirea și pentru a crea un ten hrănit, echilibrat și sănătos.

Practic, tratamentul are două faze, în aceeași ședință. Mai întai, pe față se aplică un gel bogat în nutrienți, iar o capsulă minerală, cu proprietăți abravize va genera un proces gentil de exfoliere.

Pe masură ce procedura se desfășoară, elementele minerale din capsulă se dizolvă în gel, formând dioxid de carbon, care la rândul lui pătrunde în piele. Acest proces are ca și efect stimularea reflexă a circulației capilare, care aduce mai mult oxigen la nivelul pielii.

Rezultatul obținut: absorbția optimă în pielei a ingredientelor active

Oxy Geneo desfașoară astfel trei acțiuni vitale pentru ten:

  • Curățire și exfoliere eficiente.
  • Oxigenare naturală a pielii din interior.
  • Infuzie de nutrienți activi în epiderm.

Ca rezultat, textura pielii este mai rafinată și mai hrănită, per total tenul este mai neted și mai luminos, și în același timp echilibrat, strălucitor.

Capsulele minerale folosite sunt de două feluri, fiind produse în Israel, o țară renumită pentru performanțele din domeniul cosmeticii și esteticii:

Neorevive

Dedicate pentru rejuvenarea generală a pielii, lucrează pentru a infuza în piele nutrienți activi ce îmbunătățesc echilibrul și textura pielii.

Tenul tău va arăta si se va simți mai neted, ferm, hrănit și “renăscut”.

Neobright

Reprezintă o combinație inovativă de ingrediente de calitate pentru a hrăni pielea și a o face mai strălucitoare. Formula delicată și foarte eficientă NeoBright infuzează în piele emoliente naturale, vitamine hidratante și hrănitoare pentru piele.

Este un mod minunat de a lumina și a da strălucire pielii și în același timp de a îmbunătăți textura, a echilibra tenul și de a obține o strălucire radiantă, sănătoasă.

oxy geneo - skinmed

Întrebări frecvente

Oxygeneo este un tratament facial inovativ de dermabraziune umedă (îndepărtând stratul de celule moarte de la suprafața pielii), ce îmbunătățește oxigenarea tenului și, concomitent, livrează la nivelul acesteia substanțe cu rol în hidratare și rejuvenare. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință de tratament, pacienții beneficiind de o piele mai curată, mai catifelată, mai suplă.

Oxygeneo combină 3 tratamente faciale într-un singur dispozitiv. Simultan, acesta oferă o exfoliere blândă, oxigenează țesuturile și realizează rejuvenarea tenului prin livrarea de substanțe active la nivelul acestuia.

O capsulă special creată în acest scop realizează exfolierea stratului cornos al pielii, îndepărtând celulele moarte de la suprafață, netezind pielea și pregătind-o pentru substanțele active conținute în serurile folosite (ingrediente active cu rol antiaging și de rejuvenare – NeoRevive; și ingredient cu rol în iluminare și îmbunătățirea texturii – NeoBright). De asemenea, Oxygeneo produce bule de CO2 ce creează un răspuns fiziologic de oxigenare a țesuturilor, îmbunătățind fluxul capilar și promovând absorbția optimă a ingredientelor active.

Tenul va fi mai curat, mai luminos, mai hidratat, porii vor deveni vizibil mai mici; de asemenea, Oxygeneo atenuează liniile fine, având efect de rejuvenare și îmbunătățind textura pielii.

NeoBright conține acid azelaic și acid kojic, cu rol în imbunatatrea și uniformizarea aspectului, și retinol, cu rol antiaging.
NeoRevine conține acid hialuronic pentru a reduce liniile și ridurile fine, peptide și retinol pentru a stimula producția de colagen.

O ședință de tratament durează aproximativ 20 de minute. După aceasta, tenul poate fi ușor roșiatic, roseata dispare însă rapid, după câteva ore (1-2). Este o procedură sigură pentru orice tip de ten, nedureroasă, putând fi folosită chiar și în cazul unui ten sensibil.
Se recomandă serii de 4-6 ședințe de tratament, spațiate la distanță de 1-4 săptămâni; de asemenea, se poate combină cu alte procedure antiaging pentru obținerea rezultatelor dorite.

Dacă doriți să vă programați, o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts