Tratament Oxy Geneo – microdermabraziune umedă

oxy geneo - skinmed

Până recent, tratamentele faciale erau întâlnite predominant în saloanele de cosmetică. Tehnologia dezvoltată în ultimii ani a produs echipamente de uz medical, care sunt utile atât pentru doamnele și domnișoarele cu un ten normal, dar și pentru cele care suferă de cuperoză sau rozacee.

Aparatul Oxy Geneo înlocuiește în doar 20 de minute, tratamente cosmetice care ar dura ore întregi și s-ar întinde pe o perioadă de săptămâni în șir.

El combină microdermabraziunea, cremele, mezoterapia virtuală și masajul facial într-un concept unic, care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior.

Acest lucru se întamplă prin declanșarea unei reacții în corp care direcționează oxigenul către zona tratată, permițând o absorbție optimă de nutrienți regeneranți.

De asemenea, Geneo curăță și exfoliează stratul exterior al pielii.

Combinația de oxigenare a pielii și exfoliere lucrează împreună pentru a re-energiza, restaura stralucirea și pentru a crea un ten hrănit, echilibrat și sănătos.

Practic, tratamentul are două faze, în aceeași ședință. Mai întai, pe față se aplică un gel bogat în nutrienți, iar o capsulă minerală, cu proprietăți abravize va genera un proces gentil de exfoliere.

Pe masură ce procedura se desfășoară, elementele minerale din capsulă se dizolvă în gel, formând dioxid de carbon, care la rândul lui pătrunde în piele. Acest proces are ca și efect stimularea reflexă a circulației capilare, care aduce mai mult oxigen la nivelul pielii.

Rezultatul obținut: absorbția optimă în pielei a ingredientelor active

Oxy Geneo desfașoară astfel trei acțiuni vitale pentru ten:

  • Curățire și exfoliere eficiente.
  • Oxigenare naturală a pielii din interior.
  • Infuzie de nutrienți activi în epiderm.

Ca rezultat, textura pielii este mai rafinată și mai hrănită, per total tenul este mai neted și mai luminos, și în același timp echilibrat, strălucitor.

Capsulele minerale folosite sunt de două feluri, fiind produse în Israel, o țară renumită pentru performanțele din domeniul cosmeticii și esteticii:

Neorevive

Dedicate pentru rejuvenarea generală a pielii, lucrează pentru a infuza în piele nutrienți activi ce îmbunătățesc echilibrul și textura pielii.

Tenul tău va arăta si se va simți mai neted, ferm, hrănit și “renăscut”.

Neobright

Reprezintă o combinație inovativă de ingrediente de calitate pentru a hrăni pielea și a o face mai strălucitoare. Formula delicată și foarte eficientă NeoBright infuzează în piele emoliente naturale, vitamine hidratante și hrănitoare pentru piele.

Este un mod minunat de a lumina și a da strălucire pielii și în același timp de a îmbunătăți textura, a echilibra tenul și de a obține o strălucire radiantă, sănătoasă.

oxy geneo - skinmed

Dacă doriți să vă programați, o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts