Tratament laser pentru venectazii, angioame și rozacee

tratament laser vbeam - skinmed

Laserul VBEAM Pulsed Dye este folosit de peste 15 ani în tratarea diferitelor afecțiuni vasculare. El folosește o lungime de undă de 595 de nm, care țintește hemoglobina, principalul cromofor din vasele de sânge.

Tehnologia actuală oferă eficacitate și siguranță mult crescută pentru tratamentele diferitelor afecțiuni, cum ar fi rozaceea, angioame, telangiectazii și venectazii (vene dilatate de la nivelul picioarelor), echimoze, etc.

Tratarea afecțiunilor vasculare, telangiectazii faciale, rozacee, angioame, venectazii membre inferioare, este destul de dificilă în majoritatea cazurilor, având în vedere că există puține metode terapeutice care să ofere rezultate corespunzătoare și care să nu aibă reacții adverse severe.

Tratamentul cu lasere care să fie special destinate leziunilor vasculare, cum este Pulsed Dye Laserul - este una dintre metodele cu cele mai puține reacții adverse și cu rezultate imediate.

Play Video

Procedura laser este una care nu necesită pregatire anterioară a pacientului, este o procedură aproape lipsită de durere (mic disconfort local sau ușoară senzație de căldură).

Restricțiile ulterioare sunt limitate și se rezumă la cel mult 1-2 zile post tratament.

Sunt necesare mai multe ședințe, durata unei ședințe fiind în medie de câteva minute, iar numărul total de pulsații se stabilește în funcție de mărimea ariei anatomice tratate.

Se poate observa ameliorare după prima ședință (în cazul leziunilor superificiale) și după 3-4 ședințe în cazul leziunilor profunde (angioame de tip port wine stain – angioame asemănătoare unei pete de vin).

Numărul total al ședințelor este stabilit de medicul specialist în funcție de tipul leziunilor și în funcție de răspunsul pacientului la tratament.

Vbeam Pulsed Dye Laser este un laser care nu are alte efecte adverse, nu „iradiază”, nu provoacă arsuri.

tratament laser vbeam - skinmed

Pentru leziunile vasculare ale membrelor inferioare, abordarea este una complexă, ce începe cu evaluarea ecografică, Doppler, ulterior se stabilește un protocol terapeutic, ce poate include chiar abordarea chirugicală a dilatațiilor importante și tehnici minim-invazive precum scleroterapia.

Standardul de aur pentru dilatațiile mici, roșii, ale membrelor inferioare este terapia laser Pulsed Dye, cu absorbția selectivă a energiei și sclerozarea subsecventă a vasului.

Dacă doriți să vă programați,  o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts