Tratamentul acneei cu Dermapen 4

dermapen 4 mezoterapia - skinmed clinic
Una dintre cele mai bune metode pentru a trata urmele acneei este microneedlingul cu Dermapen 4.

Ce se întâmplă când se folosește Dermapen4? Se produc 2 efecte:

Aceste substanțe potențează efectele pe care vrem să le obținem în tratamentul cicatricilor. Dar, el are efect și în procedurile de antiaging și depigmentare.

Dermapen 4 este utilizat cu succes și de clinica Skinmed, una din primele care folosește cea mai avansată versiune a acestui aparat.

Tratamentele cu Dermapen 4 constau în injectarea superficială, la nivelul pielii, de substanțe active: farmacologice, aminoacizi, enzime, vitamine, minerale sau extracte din plante. 

Spre deosebire de o seringă tradițională, cu care se efectuează procedura clasică de mezoterapie, Dermapen 4 utilizează un sistem de 16 ace de 33 gauge, din oțel medical inoxidabil, gamma sterilizate care oscilează până la 120 vibrații/secundă și care crează 1920 de canale în piele pe secundă! 

Până și cei mai experimentați medici, care folosesc mezoterapia, nu pot face mai mult de 2 sau 3 injectări într-o secundă!

Față de alte dispozitive de microneedling de pe piață, Dermapen 4 este cu 104% mai eficient, iar față de versiunea sa precedentă, Dermapen 3, realizează cu 49,7% mai multe canale. 

Mai multe canale însemnă o permeabilitate mai bună a pielii pentru substanțele active și tratamente mai rapide, pe suprafețe mai mari.

Cu Dermapen 4, adâncimea acelor poate fi setată cu o precizie foarte bună în gradații de 0,1 mm. 

Asta permite o adaptare foarte bună a adâncimii acelor pentru a trata zone sensibile (pleoape, scalp, zona genitală) dar și o adâncime maximă de 3 mm pentru tratamentul cicatricilor adânci, atrofice (cicatrici postacnee, postchirurgie, postarsură, vergeturi).

Sunt necesare între 4-6 ședințe efectuate la un interval de 2-4 săptămâni și ședințe de întreținere a căror frecvență este stabilită de către medicul dermatolog.

Durata tratamentului este de aproximativ 20 minute, iar înainte de procedură se aplică o cremă anestezică pentru a reduce discomfortul. 

În funcție de adâncimea tratamentului poate să nu fie necesară o perioadă de refacerea a pielii sau poate exista o perioadă de refacere de 3-5 zile (roșeață, umflare). 

Rezultatele sunt progresive după fiecare ședință și apar de obicei între 10-14 zile de la începerea tratamentului.

Dacă ați auzit de mai multe aparate folosite în procedurile de microneedling, trebuie să mai știți câte ceva despre Dermapen 4

Sistemul special din construcția acului are un profil de siguranță excelent: acul, sistemul de prindere și aparatul sunt construite pentru a elimina complet contaminarea cu fluide în timpul tratamentului. 

De asemenea nu există riscul de rupere/zgâriere a pielii (la aparatele mai vechi există un grad de rupere/zgâriere a pielii, dar Dermapen are mai multe îmbunătățiri ale sistemului de mișcare al acului care a redus la zero aceste efecte negative).

Tratamentul cu Dermapen  este folosit pentru:

Redare video

Mesaje recomandate