Un dermatolog din Bucuresti explica de ce si barbatii au nevoie de proceduri estetice

terapie anti riduri toxina botulunica botox - skinmed clinic dermatologie bucuresti

Top-Gun” rămâne unul dintre filmele de referință în cinematografie, fiind pelicula care în ciuda celor câteva zeci de ani care au trecut de la apariție, pare să inspire tot mai mulți tineri, când vine vorba despre look. Frumușelul pilot, jucat de celebrul Tom Cruise, este “copiat” grație stilului îngrijit și sexy cu care orice bărbat poate cuceri pe oricine dorește…

O piele fină, îngrijită din cap până în picioare este cartea de vizită a oricui, dar mai presus de toate este apanajul încrederii și siguranței de sine, ceea ce face un bărbat să fie și să transmită masculinitate prin toți porii.

 Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatolog în cadrul Skinmed Clinic din Bucuresti, ne spune care sunt tratamentele la care recurg tot mai mulți bărbați astăzi din dorința de a arăta și a se simți în formă maximă.

Majoritatea bărbaților, tineri și mai puțin tineri, care trec pragul clinicii optează pentru tratamente faciale, atât reparatoare, cât și de înfrumusețare (inclusiv lasere și injectabile), pentru epilare definitivă pe zone precum spate, axile și brațe, și pentru antrenarea și revitalizarea musculaturii. Laserele sunt perfecte pentru a repara eficient leziunile pielii (Co2, microneedeling dermapen 4 și Clearskin fiind în topul preferințelor acestora atunci când ne referim la acnee, cicatrici, roozacee, hiperpigmentări, laxitate), tratamentele precum Oxygeneo pentru hidratarea în profunzime a dermului și rejuvenare, toxina botulinică și acidul hialuronic pentru eliminarea ridurilor faciale.”, spune medicul dermatolog din Bucuresti.

Răsfățul bărbatului modern, marca Skinmed Clinic!

Gabi Nedelcu (finalist Exatlon Romania, sezonul 3):

Sunt extrem de bucuros că există Oxygeo și Vacusport, merg periodic la Skinmed pentru a-mi îngriji tenul și mușchii. Chiar dacă sunt foarte tânăr, mă preocupă aspectul meu și câtă vreme îl pot îmbunătăți, o fac cu plăcere și responsabilitate.”

Cristian Dumitrache (Exatlon Romania, sezonul 3):

Pentru mine, Tom Cruise în Top-Gun este iconic. De mic copil m-a impresionat și mi-am dorit mereu ca atunci când voi crește să arăt asemenea lui în acest film de referință. In această perioadă sunt preocupat să scap de părul nedorit și să-mi antrenez mușchii. Pentru asta recurg la Soprano Titanium, cel mai bun laser de epilare definitivă al momentului și la Vacusport, tehnologia spațială valorificată de către toți marii sportivi profesioniști, grație căreia îmi amplific atât sănătatea, cât și energia înainte și după antrenamente istovitoare. Rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase!”

Romeo Visca, actorul cu multe roluri internaționale în portofoliu, pe care îl puteți urmări în prezent în rolul lui Vali Dincă în serialul “Adela”, cea mai nouă producție marca Antena 1, își întreține imaginea de sex-simbol urmând tratamentele și procedurile recomandate de către specialiștii clinicii Skinmed. El este unul dintre clienții fideli ai centrului de excelență în dermatologie din București, chiar dacă trăiește la Londra.

 “O alta problemă des întâlnită în rândul bărbaților este căderea părului, în clinică existând tratamente de top la nivel internațional prin care, alături de medicație-țintă, putem stopa căderea părului și stimula creșterea și îndesirea firelor de păr.”, adaugă Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie Skinmed Clinic.

Mesaje recomandate