Velashape III, tratament pentru celulită

velashape III - velashape 3 - skinmed

Velashape III este cel mai bun răspuns la problemele complexe ale corpului, precum celulita și laxitatea pielii. Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), Velashape III reprezintă cea mai nouă generație de tratamente non-invazive pentru eliminarea aspectului de coajă de portocală și conturarea siluetei.

Aparatul combină patru tehnologii simultan, în momentul acțiunii, pentru eliminarea celulitei și a țesutului adipos: 

  • lumina infraroșie încălzește țesutul până la 3 mm adâncime
  • radiofrecvența bi-polară ajunge cu încălzirea până la o profunzime de 15 mm
  • vacumuul asigură livrarea precisă a energiei
  • rolele mecanice realizează drenajul limfatic necesar eliminării rapide a toxinelor și a conținutului celulelor adipoase (de grăsime).

Rezultate testate clinic

Siguranța și eficiența tratamentelor cu Velashape III au fost demonstrate în urma unor ample studii clinice realizate după mai mult de 5 milioane de tratamente pe pacienți din întreaga lume.

Astfel, dupa 4 ședințe, au fost diminuări remarcabile ale țesutului adipos din zona abdominală, de 3-4 cm, în medie.

Conform studiilor, după două săptămâni de la prima ședință, a fost înregistrată o scădere a țesutului adipos cu 1,5 cm în talie, 1,7 cm în zona abdominală și cu 2 cm pe șolduri. În plus, pe toată perioada studiului, pacienții nu au reclamat efecte secundare, iar în urma tratamentului, au obținut și o îmbunătățire majoră a aspectului pielii.

Se poate spune, din punct de vedere al eficienței, că funcționează cu rezultate mai bune decât criolipoliza.

Preț și  întrebări frecvente

De ce există, totuși, pacienți nemultumiți de remodelarea corporală? O cauză este folosirea unor aparate similare,în saloanele de cosmetică, dar care nu au aceeași putere.

În loc de o putere de 20-25 de Watti, sistemul Velashape III are o putere de 150 de Watti. Aceasta îl plasează în categoria esteticii medicale și nu a esteticii corporale. Adică, poate fi folosit doar în clinici medicale.

O altă cauză este nerespectarea timpilor de lucru pentru fiecare zonă, din dorința de a obține un preț mai mic pe ședință.

Play Video

Astfel, un preț corect nu reflectă doar costul aparatului și manopera efectuată de personalul specializat (medici sau asistente), ci și folosirea Velashape pentru o durată optimă, aferentă zonelor tratate.

Pentru a obține un preț mai mic, vă recomandăm achiziționarea unor pachete de ședințe, care pot scădea prețul/ședință cu până la 50%.

Play Video

Dacă doriți să vă programați,  o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts