Velashape III, tratament pentru celulită

velashape III - velashape 3 - skinmed

Velashape III este cel mai bun răspuns la problemele complexe ale corpului, precum celulita și laxitatea pielii. Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), Velashape III reprezintă cea mai nouă generație de tratamente non-invazive pentru eliminarea aspectului de coajă de portocală și conturarea siluetei.

Aparatul combină patru tehnologii simultan, în momentul acțiunii, pentru eliminarea celulitei și a țesutului adipos: 

  • lumina infraroșie încălzește țesutul până la 3 mm adâncime
  • radiofrecvența bi-polară ajunge cu încălzirea până la o profunzime de 15 mm
  • vacumuul asigură livrarea precisă a energiei
  • rolele mecanice realizează drenajul limfatic necesar eliminării rapide a toxinelor și a conținutului celulelor adipoase (de grăsime).

Rezultate testate clinic

Siguranța și eficiența tratamentelor cu Velashape III au fost demonstrate în urma unor ample studii clinice realizate după mai mult de 5 milioane de tratamente pe pacienți din întreaga lume.

Astfel, dupa 4 ședințe, au fost diminuări remarcabile ale țesutului adipos din zona abdominală, de 3-4 cm, în medie.

Conform studiilor, după două săptămâni de la prima ședință, a fost înregistrată o scădere a țesutului adipos cu 1,5 cm în talie, 1,7 cm în zona abdominală și cu 2 cm pe șolduri. În plus, pe toată perioada studiului, pacienții nu au reclamat efecte secundare, iar în urma tratamentului, au obținut și o îmbunătățire majoră a aspectului pielii.

Se poate spune, din punct de vedere al eficienței, că funcționează cu rezultate mai bune decât criolipoliza.

Preț și  întrebări frecvente

De ce există, totuși, pacienți nemultumiți de remodelarea corporală? O cauză este folosirea unor aparate similare,în saloanele de cosmetică, dar care nu au aceeași putere.

În loc de o putere de 20-25 de Watti, sistemul Velashape III are o putere de 150 de Watti. Aceasta îl plasează în categoria esteticii medicale și nu a esteticii corporale. Adică, poate fi folosit doar în clinici medicale.

O altă cauză este nerespectarea timpilor de lucru pentru fiecare zonă, din dorința de a obține un preț mai mic pe ședință.

Play Video

Astfel, un preț corect nu reflectă doar costul aparatului și manopera efectuată de personalul specializat (medici sau asistente), ci și folosirea Velashape pentru o durată optimă, aferentă zonelor tratate.

Pentru a obține un preț mai mic, vă recomandăm achiziționarea unor pachete de ședințe, care pot scădea prețul/ședință cu până la 50%.

Play Video

Întrebări frecvente

Tehnologia Velashape 3 are la bază un sistem de vacum, ce încălzește țesutul adipos din zonele cu probleme, având ca rezultat un aspect mai uniform, mai estetic al pielii. Este o procedură noninvazivă de remodelare corporală, cu efecte spectaculoase.

Folosind tehnologie de ultimă generație, Velashape 3 este mai performant, cu o putere mai mare și cu 60% mai ușor decât Velashape 2.

Velashape 3 încorporează un sistem de lumină infraroșie, radiofrecvență, vacum și role de masaj. În timpul procedurii, țesutul adipos este încălzit, ceea ce are ca efect micșorarea adipocitelor și, implicit, diminuarea aspectului de “coaja de portocala”. Tehnologia stimulează, de asemenea, și circulația sangvină locală, ajutând la producția crescută de colagen. Astfel, pielea își recapătă elasticitatea și tonusul, având un aspect vizibil îmbunătățit.

Cel mai frecvent, pacienții aleg să trateze coapsele, fesele și abdomenul, acestea fiind zonele cele mai predispuse la celulită. Procedura poate fi utilizată însă și în alte zone ale corpului, precum brațele sau gâtul.

Din studiile clinice, reiese că – după tratamentul Velashape – se va obține o diminuare a circumferinței zonei tratate în medie între 1,3-7,5 cm. Îmbunătățirile vizibile ale aspectului se observă încă de la prima sau a doua ședința de tratament, urmând să crească într-un ritm constant pe parcursul următoarelor ședințe.

În unele cazuri, rezultatele se observă încă după prima ședință de tratament, dar majoritatea pacienților aleg să facă încă 3-4 ședințe de tratament, pentru a vedea îmbunătățiri semnificative ale zonelor tratate. O diminuare a celulitei se observă de obicei după 4 ședințe de tratament. Rezultatele optime se obțin, în general, după 6 tratamente.

În general, pentru obținerea unor rezultate de lungă durată, sunt necesare 6 ședințe de tratament, efectuate la distanță de o săptămână.

În funcție de zona tratată, durata unei ședințe poate varia între 20 și 45 de minute. După încheierea celor 6 ședințe pot fi efectuate ședințe de întreținere la fiecare 2-3 luni, în funcție de nevoile fiecărui pacient.

După o serie de 6 ședințe de tratament, efectul devine de lungă durată, micșorarea celulelor adipoase menținându-se pe o perioadă de câteva luni. Rezultatele pot fi menținute și prelungite asociind un stil de viață sănătos, cu o dietă corespunzătoare. După încheierea unei serii de 6 ședințe, se pot efectua tratamente de întreținere la distanță de 2-3 luni.

Dacă doriți să vă programați,  o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts