Welcome A.T.C. - SKINMED® Clinic Treci la conținut

Împreună putem învinge acneea!

Anii de experiență acumulați de specialiștii clinicii Skinmed, împreună cu întreaga gamă de aparate laser destinate unei terapii eficiente și moderne vă stau la dispoziție în noul Centru de Tratament al Acneei.

acne treatment center by skinmed

Fie că vorbim de peelinguri, sau de proceduri laser, de microdermoabraziune umedă sau de creme dedicate, toate acestea trebuie combinate într-o terapie personalizată. Fiecare caz de acnee este unic, deoarece combinația de cauze care duc la deteriorarea tenului este particular, stilul de viață al fiecărui pacient fiind unic.

acne treatment center by skinmed

“De aceea, vă propunem o abordare personalizată în peisajul tratamentelor dermatologice. Pacienții care ni se adresează vor trece printr-un proces complex de evaluare, vor completa chestionare special concepute pentru a decela cauzele profunde care i-au adus în acest punct și vor primi, în final, un plan complet de tratament, care se va desfașura atât în cadrul clinicii Skinmed, cât și acasă. Leziunile existente sunt fotografiate și catalogate, iar monitorizarea evoluției se face în sistem integrat”, spune Amalia Anghel, medic primar dermatolog, fondatoarea clinicii Skinmed.

Absolut toate terapiile care se desfășoară în cadrul planului propus sunt efectuate de personal specializat medical, doctori sau asistente, pentru controlul efectelor adverse. Fiecare pacient va primi un plan de tratament detaliat, personalizat și individualizat în funcție de forma clinică de acnee.

„Vrem să redăm frumusețea și încrederea de sine celor care se luptă de ani buni cu acneea, celor care au încercat zeci de terapii și nu au avut rezultate până acum! Degeaba propui terapii, dacă acestea nu se pliază pe viața fiecărui pacient, pe cauzele care au dus la exacerbarea acneei. Toate terapiile noastre vor fi personalizate, iar timpul petrecut explicându-le pacienților importanța lor și modul de acțiune va contribui la succesul obținut!”, adaugă dr. Anghel.

acne treatment center by skinmed

Iar, după ce lupta cu acneea va fi caștigată, în cadrul Centrului de Tratament al Acneei se vor efectua proceduri de ștergere a urmelor din acest război: cicatricile postacneice. Laserele ultraperformante permit azi obținerea unui ten luminos și sănătos, chiar dacă în trecut a fost greu încercat de acnee.

favicon online - skinmed

Consultă-ți dermatologul

ORIUNDE, ORICÂND!

Pielea ta | Prioritatea noastră | 24/7

Call Now Button